Следвайте Гласове в ТелеграмРусия няма никакъв интерес от смъртта на Алексей

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРусия няма никакъв интерес от смъртта на Алексей
Коментари Харесай

Митрофанова: Навални е агент на ЦРУ и МИ-6, Русия няма интерес от смъртта му

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Русия няма никакъв интерес от гибелта на Алексей Навални. Това съобщи пред публицисти посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова, представена от БГНЕС. Тя означи " Деня на бранителите на Отечеството ", по известен като " Деня на Червената войска ", пред паметник в София макар настояването на общински съветници това да ѝ бъде неразрешено. В 11 часа дипломатът, чиновници на посолството, представители на дипломатическия корпус и група жители сервираха цветя на костницата на руските воини в кв. " Лозенец " в София. 

По отношение на гибелта на Алексей Навалин Митрофанова акцентира, че все още няма публична информация по този мотив - нито какво се е случило, нито за какво. По думите й в публичното пространство витаят единствено спекулации по въпроса.

Митрофанова разяснява и обвиняванията на Юлия Навалная, отправени към Владимир Путин, че той е виновен за гибелта на съветския опозиционер. Според съветският дипломат такива обвинявания не могат да се насочат без доказателства.

" Разберете, Навални е сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ и МИ-6. И жена му, по същия метод - какво ли не прави, единствено и единствено да очерни Русия ".

" Ако забелязахте, 10 минути след гибелта му, тя към този момент е обвинила нашия президент в това, че той бил умъртвил Навални. Разбирате, че това не може да се прави, когато няма никакви данни ", акцентира тя.

Посланикът изрази отчаяние от това, че не се съблюдава съглашението сред България и Русия за запазване на взаимните монументи на просвета и история.

Припомняме, че съветският опозицинер Алексей Навални умря на 16 февруари в затворническата работа на Ямало-Ненецкия окръг. Много политически водачи от Запада упрекнаха Кремъл за гибелта му. Дмитрий Песков дефинира тези изказвания като нелепи.

Източници: news.bg, " Свободна Европа ", dnes.bg

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР